Voorzorgsmaatregelingen ivm Coronavirus
Datum

Beste Relatie,

Iedereen is druk met het Coronavirus en ons wordt aanbevolen om sociale contacten te beperken. Maar we kunnen gelukkig blijven bouwen en zolang het ons lukt en de gezondheid van onze medewerkers het toelaat zal ALTENA geopend blijven en blijven we ons inzetten om jouw business maximaal door te laten gaan. Dit kan echter alleen als we gezamenlijk de gezondheid van jou als klant, onze leveranciers en onze eigen medewerkers vooropstellen. Hierbij gaan we uit van de volgende punten:

  • Bestellingen kunnen gewoon aan ons doorgegeven worden en leveringen blijven doorgaan, momenteel is er nog voldoende voorraad.
  • Afhalen kan, maar geef het liefst telefonisch door wat je nodig bent, dan zetten wij het klaar en kun je het bezoek aan ALTENA tot een minimum beperken. Betaling bij voorkeur niet met contant geld.
  • Klantbezoeken kunnen wat ons betreft doorgaan, mits je als klant akkoord gaat en het een afspraak betreft met maximaal 2 personen.
  • Bezoek aan de showroom kan, maar ook hier geldt maximaal 2 personen.
  • Zowel jij als wij voldoen aan RIVM-richtlijnen, dus geen handen schudden, gepast afstand van elkaar houden (1,5 meter) en niet over de balie hangen. En als je toch verkouden bent dan had je al thuis moeten zitten.
  • We hebben onze medewerkers gevraagd om zo veel als mogelijk is thuis te werken. Veel zaken zullen we proberen telefonisch, per mail of per app af te handelen, een reactie kan af en toe iets langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Maar bereikbaar voor uw vragen en bestellingen blijven we. Bel ons dan!

Tot slot, wij blijven onze uiterste best doen om je onder deze uitdagende omstandigheden, die ook elk moment nog kunnen wijzigen, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als we samen bovenstaande in acht nemen dan kan dat en komen we altijd tot een oplossing. Heeft u vragen of opmerkingen weet dan dat u altijd kunt bellen met ons.

Met vriendelijke groet,

Altena Groep

COVID19
Meer
nieuws