ICOPAL UNIVERSAL

MAAR ÉÉN LAAG NODIG

Altena levert Icopal Universal. Deze bitumineuze rol bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) versterkt met glasvezel en polyester. Resultaat: een ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel éénlaags dakbedekkingsysteem dat UV- en weerbestendig is.
Door de geringe laagdikte − slechts 3,2 mm − is het gebruik aan grondstoffen per m2 bij 1 laag minimaal.

Naast de lange levensduurverwachting van minimaal 30 jaar is Icopal Universal volledig recyclebaar. Dit is beloond met het DUBOkeur, waardoor Universal aantoonbaar een grote bijdrage levert aan het verminderen van de belasting van het milieu.

GEEN OPEN VUUR

De verwerking van Icopal Universal is veilig. Bij het aanbrengen van Icopal Universal is geen open vuur nodig. Bij grotere oppervlaktes zijn de overlappen duurzaam waterdicht te maken met de volautomatische, hogesnelheid lasautomaat. Icopal Universal is ideaal voor het brandvrij afdichten van details volgens NEN 6050. Met Universal kunt u ook op andere dakbanen aansluiten.

Vragen? Neem contact met ons op.
Op dit product is waarschijnlijk subsidie verkrijgbaar. Bel ons hiervoor of kijk op deze pagina Fiscaal voordeel met Icopal Universal

ONZE BITUMINEUZE DAKBEDAKKING

EshaGum APP dakbedekking van Icopal_2
APP
Altena Dakspecialiteiten
SBS
Altena Dakspecialiteiten
SBS Thermbaan
Universal-dakbedekking
Universal (POCB)