RONA®TOP EPDM

ZACHTER EN DIKKER

Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer is een synthetisch rubber dat als grondstof dient voor RONA®top EPDM; een éénlaags dakbedekking met een levensduurverwachting van ca. 50 jaar. De dakbedekking is licht van gewicht, UV-bestendig en eenvoudig aan te brengen.

DAMPDICHTHEID

EPDM dakbedekking beschikt over een hoge dampdichtheid. Bij applicatie – zeker bij renovatieprojecten – is het van belang om aan deze eigenschap extra aandacht te besteden. Altena kan u hierover van gepaste adviezen voorzien en hiervoor bouw fysische berekeningen maken.

MAKKELIJKER TE VERWERKEN

RONA®top EPDM is in de diktes 1,14mm en 1,52mm en in meerdere standaardbreedtes verkrijgbaar. Een groot bijkomend voordeel is dat we voor het merendeel van de daken een membraan uit één stuk kunnen leveren, waardoor de kans op lekkages sterk afneemt. Detailleringen kunnen waterdicht worden uitgevoerd met RONA®top nadentape, covertape, formflash en kit. 

TOEPASTBAAR

RONA®top EPDM is toepasbaar op bijna alle ondergronden en systemen en wordt aangebracht zonder open vuur. De RONA®top contactlijm is ontwikkeld voor een optimale hechting van het EPDM-membraan op de ondergrond. Deze contactlijm is verkrijgbaar in diverse verpakkingen, in zowel blik als drukvat.

Klanten reviews

“Is dikker, zachter en geeft minder plooijen”
“Voelt zachter en dikker aan, minder plooivorming”
“Minder bobbels, makkelijker te verwerken”
“Minder plooivorming, geen blazen”
“Voelt dikker, stugger aan, makkelijk te verwerken”
Previous
Next

ONZE EPDM DAKBEDEKKINGEN

Voorkeur 3 - RONA®TOP EPDM
Rona®top EPDM
Resitrix-epdm-altena-dak
Resitrix EPDM
Hertalan_easy_cover-altena-dak
Hertalan EPDM