Dakbestrating

dakbestrating

DREENTEGELS®

Een bestrating op dak zorgt niet alleen voor de benodigde ballast of voor een mooi dakterras, ook beschermt het de onderliggende laag tegen weersinvloeden.
Altena heeft een breed assortiment aan dakbestratingsproducten, voor zowel vormvaste ballast als voor beloopbare vlakke daken.

We leveren tegels voor een dakterras, een beloopbare dakpromenade of een prachtig entreedak. Daktegels® in vele kleuren en formaten.

Dreentegels® zijn speciaal voor het dak gemaakt. Ze zijn vormvaster − met minder maattolerantie geproduceerd − dan normale bestratingstegels en zijn voorzien van meer ruimte onder de tegels voor een optimale afvoer van hemelwater.

STRAK EN VLAK

Onze tegeldragende systemen zorgen voor een goede beluchting van het dak en een gelijkmatige waterafvoer. Regenwater kan weglopen via naden tussen de tegels naar de onderliggende ruimte onder de tegels. Hierdoor ontstaat altijd een droog loopoppervlak. Bovendien fixeren de tegeldragers de tegels, waardoor ze niet ‘uit elkaar gaan lopen’.
Om het oppervlak te nivelleren en op te hogen kunne we u een innovatief en gepatenteerd systeem DNS®. Hiermee ontstaat een strak en vlak dakoppervlak.


ADVIES
Wilt u meer weten over DNS®? Neem contact met ons op.Wij hebben brochures en monsters voor u klaar liggen.

Onze daktoebehoren