7 december 2018

Uitslag ballonvlucht eerste 100 klanten Altena Dakspecialiteiten in Apeldoorn.


Uitslag ballonvlucht eerste 100 klanten Altena Dakspecialiteiten in Apeldoorn.

Met de opening van ons nieuwe filiaal Altena Dakspecialiteiten in Apeldoorn, hebben we een verloting gedaan onder de eerste 100 klanten van filiaal Altena Dakspecialiteiten in Apeldoorn.

Altena Dakspecialiteiten in Apeldoorn,

Uw groothandel op gebied van dakmaterialen oa EPDM, Hertalan, Firestone, Bitumen, Icopal, Universal, isolatie EPS, PIR, Isolatiefolie, Dampdoorlatende spinvliesfolie, Facade folie UV bestendig, Aluminium Ontluchting, Roval Daktrim en nog veel meer.

prijsuitreiking Altena ballonvaart

Van links naar rechts Arnold Klitsie, Ferdy Joosten, Dirk Weijma.

Met deze verloting kan het bedrijf wiens lot getrokken is met 2 personen een ballonvlucht maken.

De winnaar is geworden;

FJK Klussenbedrijf

FJK klussenbedrijf is gevestigd in Wilp-Achterhoek en is onder andere werkzaam in de regio’s Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Namens Altena Dakspecialiteiten feliciteren wij FJK Klussenbedrijf met name Ferdy Joosten met deze prijs en zien we uit naar de ballonvaart.

 

29 oktober 2018

Nieuw bij Altena: Erwin Kamphuijs


Erwin Kamphuijs is werkzaam als vertegenwoordiger bij Altena DakspecialiteitenDeze week mogen we alweer een nieuwe collega verwelkomen: Erwin Kamphuijs heeft zich bij het Altena team gevoegd. Erwin gaat aan de slag als vertegenwoordiger van Altena Dakspecialiteiten in Apeldoorn en omgeving.

Erwin woont in Nijkerk, is getrouwd en heeft 3 zonen. Hiervoor was Erwin werkzaam als werkvoorbereider/calculator bij een dakdekkersbedrijf en vertegenwoordiger bij een andere groothandel. In deze nieuwe uitdaging kijkt hij het meest uit naar het kunnen bijdragen aan de opbouw van de nieuwe vestiging van Altena in Apeldoorn. We zijn erg blij met de komst van Erwin en wensen hem veel werkplezier!

17 september 2018

Nieuw bij Altena: Herwin Bos


Herwin is sinds 1 september aan de slag bij Altena Dakspecialiteiten in Kampen in de functie van medewerker binnendienst. Herwin woont in Nunspeet en was hiervoor werkzaam bij de Nestlé te Nunspeet als operator A en heeft daarvoor als o.a. calculator bij een dakdekkersbedrijf in Elburg gewerkt. Waar hij het meest naar uitkijkt in zijn nieuwe baan bij Altena is het klantencontact en het verder uitbouwen van deze mooie organisatie. We wensen Herwin veel werkplezier en zijn blij met zijn komst bij Altena!

13 september 2018

Altena Dakspecialiteiten opent nieuwe vestiging in Apeldoorn


Per 1 oktober opent Altena Dakspecialiteiten een nieuwe vestiging in Apeldoorn, op slechts 3 minuten rijden vanaf afslag Apeldoorn-Zuid, aan de Minden 15.

Altena levert sinds midden vorige eeuw materialen voor het hellende dak en in 1997 zijn daar de materialen van bijna alle gerenommeerde producenten voor het vlakke dak aan toegevoegd. Als onderdeel van de Altena Groep is ook Altena Dakspecialiteiten zeer actief op het gebied van gezond en duurzaam bouwen. Ons groendaken-programma is een perfect voorbeeld van dit actieve beleid.

Kom langs in onze nieuwe vestiging en ervaar onze kennis, ons grote assortiment en onze scherpe prijzen. Als onafhankelijk platdakspecialist mag u een goed en eerlijk advies van ons verwachten.

Onze nieuwe vestiging in Apeldoorn is vanaf 1 oktober geopend op maandag t/m vrijdag van 07.00 – 16.30 uur.

9 juni 2018

Altena op stap met met deelnemers van De Zonnebloem


“Het was echt een geslaagd dagje gisteren. Je krijgt van veel deelnemers ook gelijk hun levensverhaal te horen”, aldus Raymond. Altena-Groep (Altena Steenhandel, Altena Inframaterialen en Altena Dak) ging gisterenmiddag met ongeveer 20 a 25 deelnemers van De Zonnebloem op pad naar het Aviodrome. Mooi om zo betekenisvol te zijn voor mensen met een lichamelijke beperking en elkaar als collega’s eens in een andere rol te zien.

Lees meer

4 juni 2018

Vrijdag 8 juni vanaf 10:30 uur gesloten


Vrijdag 8 juni gaan we met leden van De Zonnebloem op stap. Daarom zijn we die dag vanaf 10:30 uur gesloten. Heeft u een levering nodig op maandag 12 juni? Geef deze dan uiterlijk donderdag 7 juni aan ons door. Bedankt!

23 april 2018

Er staan weer een aantal feestdagen voor de deur


Geachte relatie,

Er staan weer een aantal feestdagen voor de deur en op deze wijze willen wij u informeren welke dagen Altena Dak- en Gevelmaterialen gesloten zal zijn. Wij zullen deze dagen ook geen materialen uitleveren met uitzondering van vrijdag 11 mei. Onze filialen zullen op de volgende dagen gesloten zijn:

 • 27 April: Koningsdag
 • 10 en 11 Mei: Hemelvaart
 • 21 Mei: 2e Pinksterdag

Mocht u toch materialen geleverd willen hebben op vrijdag 11 mei, dan is dat in overleg eventueel mogelijk. U dient dit dan uiterlijk door te geven op woensdag 9 mei voor 10:00 uur.
Orders voor levering maandag 14 mei dienen uiterlijk op 9 mei voor 12:00 uur te zijn doorgegeven.

Vertrouwende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

 

15 maart 2018

Icopal Universal fiscaal voordeel


Fiscaal voordeel met Icopal Universal

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO) heeft ook voor 2018 de kosten van aanschaf en aanleg van de éénlaagse duurzame dakbedekking Icopal Universal met de fiscale regelingen Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige Afschrijving van Milieu Investeringen (VAMIL). Beide regelingen zijn interessant voor uw klant wanneer hij ondernemer is en gelden voor de toepassing van Icopal Universal op zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Zowel het materiaal zelf als het aanbrengen van de dakbedekking is aftrekbaar. De eigenaar van een gebouw waarop Universal wordt aangebracht kan binnen 3 maanden na het geven van de opdracht een aanvraag indienen via het e-loket van RVO. Fiscaal vriendelijk investeren in milieuvriendelijke tecnieken kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL). In de Milieulijst 2018 (https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/milieulijst-en-energielijst/huidig-jaar/2018)  valt Icopal Universal onder de voorwaarden van éénlaags bitumineuze dakbedekking, code A 6312 (2018)

 • Met de MIA profiteert uw klant van een investeringsaftrek die hij kan verrekenen met de bruto winst en bedraagt in 2018 tot 27% van het investeringsbedrag. Dat komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek.
 • Met de Vamil kan uw klant tot 75% van de investeringskosten in één keer afschrijven. Dat kan op een door hem zelf te bepalen tijdstip en levert een liquiditeit- en rentevoordeel op.

Meer informatie op: https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/mia-en-vamil

Download hier de PDF brochure

 

17 juli 2017

RENOLIT ALKORPLAN scoort op Deltion College!


Sport op hoog niveau

Op het nieuwe complex van het Deltion College in Zwolle is een uniek dak gerealiseerd.

Bij de ontwikkeling is gekozen om een sportveld te realiseren op het dak om zo ruimte en functie samen te brengen.

Dakdekkersbedrijf Linels uit Enschede heeft voor de waterkerende laag onder het sportveld is gekozen voor Alkorplan L PVC. Deze dakbaan heeft een verhoogde weerstand tegen micro-organismen en dus uitermate geschikt voor deze toepassing. Een mooi voorbeeld hoe een standaard dak omgezet kan worden naar een functioneel dak.

Klik hier voor de folder

30 juni 2017

Altena Groep zoekt een communicatie expert!


Vanwege de groeiende activiteiten zoeken we een communicatiemedewerker.

Doel:

het coördineren en invullen van alle media- en communicatieactiviteiten van Altena Groep en haar dochterondernemingen (www.altena-groep.nl).

Verkorte functieomschrijving:

 • Geeft invulling aan de website, zowel qua inhoud als qua vindbaarheid
 • Maakt nieuwsberichten en gaat intern achter nieuws aan
 • Helpt bij het maken en opstellen van brochures en leaflets
 • Bedenkt creatieve oplossingen om onze klanten voor onze producten te enthousiasmeren
 • Assistentie bij beursdeelnames e.d.

Kwaliteiten en capaciteiten:

 • Een creatief communicatietalent, kan goed teksten schrijven, waaronder brochureteksten, websiteteksten en SEO teksten.
 • Een grafisch talent, met kennis van Adobe Photoshop/Wordpress

De functie kan/mag in deeltijd worden vervuld. Heel veel ervaring is niet vereist.

Voor inlichtingen:

Albert Bruins Slot

06 53258585