18 maart 2020

Voorzorgsmaatregelingen ivm Coronavirus


Beste Relatie,

Iedereen is druk met het Coronavirus en ons wordt aanbevolen om sociale contacten te beperken. Maar we kunnen gelukkig blijven bouwen en zolang het ons lukt en de gezondheid van onze medewerkers het toelaat zal ALTENA geopend blijven en blijven we ons inzetten om jouw business maximaal door te laten gaan. Dit kan echter alleen als we gezamenlijk de gezondheid van jou als klant, onze leveranciers en onze eigen medewerkers vooropstellen. Hierbij gaan we uit van de volgende punten:

  • Bestellingen kunnen gewoon aan ons doorgegeven worden en leveringen blijven doorgaan, momenteel is er nog voldoende voorraad.
  • Afhalen kan, maar geef het liefst telefonisch door wat je nodig bent, dan zetten wij het klaar en kun je het bezoek aan ALTENA tot een minimum beperken. Betaling bij voorkeur niet met contant geld.
  • Klantbezoeken kunnen wat ons betreft doorgaan, mits je als klant akkoord gaat en het een afspraak betreft met maximaal 2 personen.
  • Bezoek aan de showroom kan, maar ook hier geldt maximaal 2 personen.
  • Zowel jij als wij voldoen aan RIVM-richtlijnen, dus geen handen schudden, gepast afstand van elkaar houden (1,5 meter) en niet over de balie hangen. En als je toch verkouden bent dan had je al thuis moeten zitten.
  • We hebben onze medewerkers gevraagd om zo veel als mogelijk is thuis te werken. Veel zaken zullen we proberen telefonisch, per mail of per app af te handelen, een reactie kan af en toe iets langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Maar bereikbaar voor uw vragen en bestellingen blijven we. Bel ons dan!

Tot slot, wij blijven onze uiterste best doen om je onder deze uitdagende omstandigheden, die ook elk moment nog kunnen wijzigen, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als we samen bovenstaande in acht nemen dan kan dat en komen we altijd tot een oplossing. Heeft u vragen of opmerkingen weet dan dat u altijd kunt bellen met ons.

Met vriendelijke groet,

Altena Groep

3 februari 2020

Altena heeft dé vloeibare afdichting, KEMPEROL.


KEMPEROL is een vloeibare substantie, die uithardt tot een permanente elastische, voegloze afdichting.
De vloeibare afdichting hecht zich volledig aan de ondergrond en verzekert een langdurige bescherming van het bouwobject.
Of neem telefonisch contact met ons op.

28 januari 2020

Altena Dak doet mee aan de #dollypartonChallenge


27 januari 2020

Fiscaal voordeel met Icopal Universal


Fiscaal voordeel met Icopal Universal

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO) heeft ook voor 2020 de kosten van aanschaf en aanleg van de éénlaagse duurzame dakbedekking Icopal Universal met de fiscale regelingen Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige Afschrijving van Milieu Investeringen (VAMIL). Beide regelingen zijn interessant voor uw klant wanneer hij ondernemer is en gelden voor de toepassing van Icopal Universal op zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Zowel het materiaal zelf als het aanbrengen van de dakbedekking is aftrekbaar. De eigenaar van een gebouw waarop Universal wordt aangebracht kan binnen 3 maanden na het geven van de opdracht een aanvraag indienen via het e-loket van RVO. Fiscaal vriendelijk investeren in milieuvriendelijke tecnieken kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL). In de Milieulijst 2020(https://www.rvo.nl/sites/default/files/2020/01/BrochureMilieulijst%202020.pdf)  valt Icopal Universal onder de voorwaarden van éénlaags bitumineuze dakbedekking, code A 6312 (2020)

  • Met de MIA profiteert uw klant van een investeringsaftrek die hij kan verrekenen met de bruto winst en bedraagt in 2020 tot 27% van het investeringsbedrag. Dat komt bovenop de gebruikelijke investeringsaftrek.
  • Met de Vamil kan uw klant tot 75% van de investeringskosten in één keer afschrijven. Dat kan op een door hem zelf te bepalen tijdstip en levert een liquiditeit- en rentevoordeel op.

Meer informatie op: https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/mia-en-vamil

Download hier de PDF brochure

 

27 januari 2020

Demodagen; Zwijndrecht, Woerden en Apeldoorn


Deze week hebben we de Altena Demodagen Duurzaamheid gehad op de locaties; Zwijndrecht, Woerden en Apeldoorn. Verschillende demonstraties werden er gegeven over onze producten.

Heeft u deze dagen gemist, maar bent u toch geïnteresseerd in meer informatie over deze producten? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

15 januari 2020

Welke rendabele oplossing kunnen projectontwikkelaars inzetten om de NOx-uitstoot te verminderen?


Welke rendabele oplossing kunnen projectontwikkelaars inzetten om de NOx-uitstoot te verminderen?

Kom 21-22-23 januari naar de Altena Demodagen Duurzaamheid. Meer info https://altena-dak.nl/demodagen-duurzaamheid/  

17 december 2019

Ivm de feestdagen is Altena gesloten t/m 5 januari


Altena wenst iedereen een hele fijne kerst en een gelukkig 2020.

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten t/m 5 januari.
Voor dringende zaken kunt u ons bereiken op de bij u bekende 06 nummers.

We zien u graag in het nieuwe jaar!

16 december 2019

Demodagen Duurzaamheid


Altena Dakspecialiteiten presenteert de “Demodagen Duurzaamheid”

Demodagen Duurzaamheid op;
21 januari te Zwijndrecht
22 januari te Woerden
23 januari te Apeldoorn

Op deze dagen kunt u van af 15:00 tot 19:00 demonstraties van diverse duurzame producten zien.

Demodagen Duurzaamheid Altena

Demodagen Duurzaamheid Altena Dak

18 juli 2019

Altena Dakspecialiteiten voorziet Levarht van maar liefst 5000 m2 nieuwe dakbedekking


Er wordt hard gewerkt aan het dak van Levarht in De Kwakel (Noord-Holland). Het dak van ongeveer twaalf jaar oud was vanwege bestaande problemen en het willen aanbrengen van pv-panelen aan vervanging toe.

Lees meer

9 juli 2019

Altena vliegt met prijswinnaar Ferdy de lucht in


Altena vliegt met prijswinnaar Ferdy de lucht in

De warme avondzon schijnt over het weiland. Nabij Deventer worden de voorbereidingen getroffen. Familie en vrienden komen een kijkje nemen. Eindelijk is het zover.

Prijswinnaar

Na het twee keer te moeten verzetten wegens ongelukkige weersomstandigheden mocht prijswinnaar Ferdy Joosten woensdag 3 juli zijn gewonnen ballonvaart verzilveren. De vaart was een hele ervaring en volgens Ferdy, “de moeite van het wachten meer dan waard!”

Lees meer