VAN DE OUDE EGYPTENAREN

DAGLICHTBUIZEN

OVERAL DAGLICHT


transporteert écht daglicht naar elke gewenste ruimte in huis, zonder gebruik van elektriciteit. Elk pand heeft ze wel, de donkere plekken met weinig daglicht en ver verwijderd van ramen of lichtstraten. De techniek van daglichtgeleiding werd al door de oude Egyptenaren toegepast om ruimten diep in de piramiden te verlichten.

Altena levert de daglichtbuizen van Lightway. Met innovatieve technologie en hoogwaardige producten heeft Lightway de daglichtbuis geperfectioneerd en kan ook ook op bewolkte dagen een optimale lichtsterkte leveren.

KRISTALGLAS


Lightway daglichtbuizen brengen het daglicht dankzij de kristalglazen koepels en hoogwaardige spiegelbuizen tot diep in de woning. Een kristalglazen koepel is bovendien ongevoelig voor aanslag, krassen en verkleuring door UV-straling. Dit zorgt dat er over 30 jaar nog evenveel daglicht door de Lightway lichtkoker binnen komt als vandaag na installatie.

De installatie van Lightway daglichtsystemen is relatief eenvoudig en vergt geen aanpassing in de constructie van uw dak.

ADVIES
Vragen? Neem contact met ons op. Wij hebben brochures voor u klaar liggen.

Onze Daglichtproducten