VEEL MOGELIJKHEDEN

ALKORPLAN PVC

ECOLOGISCH EN DESIGN


Altena levert Alkorplan PVC van Renolit. Het Alkorplan gamma bestaat uit thermoplastische PVC-P dakbanen die al 40 jaar wereldwijd toegepast worden voor het afdichten van zowel vlakke als hellende daken. Naast de standaard PVC-daksystemen, biedt Altena ook een systeem met ecologische meerwaarde(Alkorbright, Alkorgreen, en Alkorsolar) en/of een esthetische meerwaarde (Alkordesign of Alkormetallics). Laat je verrassen door de mogelijkheden en bel ons!

GEEN OPEN VUUR


Voor het aanbrengen van Alkorplan dakbanen is geen open vuur nodig; hete lucht volstaat. Hiermee kunt u met Alkorplan werken volgens de NEN6050.

ADVIES Vragen? Neem contact met ons op. Wij hebben brochures en monsters voor u klaar liggen.

  • Project

    Stadskanaal

    Project in Stadskanaal met Alkorsmart.
    Dakdekker: Manning Dakbedekking bv.

WAAROM EEN WIT DAK INSTALLEREN?

UV-stralen werken in op de dakbedekking en zijn vaak de oorzaak van oververhitting van het gebouw. Een wit dak vermindert de opwarming door de zon en houdt de onder het dak liggende ruimte opvallend koeler. ALKORSMART dak is dan ook ideaal wanneer je zonnepanelen wilt plaatsen. Een licht dak weerkaatsen de zonnestralen en wordt gedeeltelijk terug opgevangen door de zonnepanelen. Dit verhoogt je rendement van je zonnepanelen. De UV-straling zorgt er ook voor dat een 'normaal' donder dak sneller verouderd en uitdroogt. Een licht dak heeft een langer levensduur.

AlkorPlan producten