DAKBESTRATING

DREEN®NXT

Dreen®Nxt is hét dakbestratingssysteem voor elk plat dak. Met deze strakke tegel van beton en bijbehorend systeem ben je verzekerd van een stabiel en duurzaam dakterras.

DE NIEUWE GENERATIE DAKBESTRATING

Dreen®Nxt is de doorontwikkelde versie van de befaamde Dreentegel®. Door meer gebruik van buitenruimtes op het dak, worden hogere eisen gesteld aan de dakbestrating. Met name door het intensieve gebruik en zwaardere belasting. Met een nieuw ontwikkeld lockplate systeem, een strakkere look, meer kleurmogelijkheden én duurzamere grondstoffen is Dreen®Nxt klaar voor de toekomst.

STRAK EN VLAK

Onze tegeldragende systemen zorgen voor een goede beluchting van het dak en een gelijkmatige waterafvoer. Regenwater kan weglopen via naden tussen de tegels naar de onderliggende ruimte onder de tegels. Hierdoor ontstaat altijd een droog loopoppervlak. Bovendien fixeren de tegeldragers de tegels, waardoor ze niet ‘uit elkaar gaan lopen’.
Om het oppervlak te nivelleren en op te hogen kunne we u een innovatief en gepatenteerd systeem DNS®. Hiermee ontstaat een strak en vlak dakoppervlak.

Wilt u meer weten over DNS®? Neem contact met ons op.Wij hebben brochures en monsters voor u klaar liggen.

MKF2670-kopieren-1080x721
Zoontjens-Dreen-Nxt-aanleg-768x511