BEVESTIGERS

DE JUISTE DAKPARKER EN/OF TULE

Voor het aanbrengen van alle mechanisch bevestigde daksystemen biedt ons ruime assortiment dakparkers altijd een passende oplossing. Optimale verwerking, hoge corrosie bestendigheid en een duurzame levensduur zijn hierin belangrijke aspecten. Indien u wenst kunnen wij u voorzien van professioneel advies van begin tot eind.Voor elke onderconstructie, zoals hout, staal, beton, gasbeton, kanaalplaten en houtwolcement, hebben wij de juiste bevestiger; met of zonder tule, met of zonder volgplaat.

In de huidige bepaling van de warmteweerstand van de totale dakopbouw moet de bevestiger worden meegenomen in de berekening als koudebrug. Denk dan eens aan het gebruik van kunststof drukverdeelplaten. De koudebrug van de bevestiger verkleint, een kostenbesparing is mogelijk!

BESPARING DOOR JUISTE LAS

Om de kracht van de bevestiger beter te benutten bestaat de mogelijkheid om door middel van een aangepaste lasverbinding tussen de dakbanen een andere kracht in de dakbaan te laten komen waardoor een hogere windbelasting weerstaan kan worden.

Laat u hierover informeren door ons!
Deze besparing kunt u eenvoudig realiseren.

ONS DAKTOEBEHOREN

Leadax
Leadax
skylux-iwindow-altena-dak
Daglichtproducten
Altena Dakspecialiteiten
Dakbestrating
Leadax zink en zetwerk - Altena Dakspecialiteiten
Zink, Zetwerk en Lood
Altena Dakspecialiteiten
Dakrandafwerking
Altena Dakspecialiteiten
Ontluchting en afvoeren
Altena Dakspecialiteiten
Primers, kitten en lijmen
Altena Dakspecialiteiten
Bevestigers
c8110f78eee26cdeb7ba465f886fde25_kemperol-1-1140-400-c
Vloeibare dakreparatie