Altena start met uniek product: Wolfin
Datum

Altena is dealer geworden van een unieke dakbedekking: Wolfin. Wolfin is gemaakt van met polyester weekgemaakte polyvinylchloride (PVC-P-BV) en bevat geen weekmakers die normaal in PVC gebruikt worden. Door deze samenstelling is Wolfin damp-open en heeft het een hoge bestendigheid tegen chemicaliën, waaronder oliën en vetten, kerosine, zwavelige zuren en melkzuur. Wolfin is dus dé dakbedekking voor daken van en nabij de chemische industrie. Daarnaast is Wolfin bestand tegen micro-organismen en roodalgen.

Het damp-open karakter van Wolfin is uniek in vergelijking met andere dakbanen ( een µ van slechts 13.000). Door deze damp-openheid en de zwarte kleur is Wolfin in staat om doorweekte daken te drogen; ideaal voor renovatie dus!

Voor het aanbrengen van Wolfin dakbanen is geen open vuur nodig; hete lucht volstaat. Hiermee kunt u met Wolfin werken volgens de NEN6050.

Als alle punten op een rij gezet worden dan kan gesteld worden dat Wolfin uniek is: een damp-open weekmakervrije PVC dakbedekking die bestand is tegen chemicaliën, micro-organismen en roodalg. Wolfin wordt door Icopal geproduceerd.

Onlangs is een van de eerste projecten in Nederland door Icopal geleverd: het dichtmaken van een omgebouwde betonnen vliegtuigshelter op het vliegveld Twente; een aansprekend project.

Meer weten over dit unieke product? Neem contact met ons op via 085 – 049 5030 of info@altena-groep.nl.

Wolfin_dakbedekking_pvc_0698c
Meer
nieuws