Altena op stap met met deelnemers van De Zonnebloem
Datum

“Het was echt een geslaagd dagje gisteren. Je krijgt van veel deelnemers ook gelijk hun levensverhaal te horen”, aldus Raymond. Altena-Groep (Altena Steenhandel, Altena Inframaterialen en Altena Dak) ging gisterenmiddag met ongeveer 20 a 25 deelnemers van De Zonnebloem op pad naar het Aviodrome. Mooi om zo betekenisvol te zijn voor mensen met een lichamelijke beperking en elkaar als collega’s eens in een andere rol te zien.

Rondstruinen en verhalen

Na kennismaken en koffie werd elke medewerker gekoppeld aan een deelnemer van De Zonnebloem om vervolgens rond te struinen door het Aviodrome. De sfeer was lekker ongedwongen. Bas: “De mensen van De Zonnebloem vonden het helemaal fantastisch. Op gegeven moment stonden we onder zo’n enorm vliegtuig, met hele grote banden, en een van de deelnemers van De Zonnebloem vond dat op zijn rolstoel ook maar zulke banden moesten komen.” Dennis: “Ook was er een deelnemer, 78 jaar, die vroeger een opleiding tot vliegtuigbouwer heeft gevolgd en ons, heel gepassioneerd, van alles kon vertellen over de vliegtuigen. Echt heel leuk.”

Nationale Vereniging de Zonnebloem

De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denkt De Zonnebloem altijd in oplossingen. En daar staan hun tienduizenden vrijwilligers ook voor. De donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk.

Meer weten over De Zonnebloem of ook eens een bedrijfsuitje met hen organiseren? Klik dan hier.

Meer
nieuws