ALTENA IS VERHUISD!
Datum

Afgelopen februari is Altena na 22 jaar ‘t Harde met alle bedrijven − Infra-materialen, Steenhandel en Dakspecialiteiten − ingetrokken in de nieuwbouw aan de N50 in Kampen.

Daarvoor had Altena al 400 jaar zijn huisvesting gehad naast de steenovens in de uiterwaarden van de IJssel bij Hattem. De verhuizing uit Hattem was ingegeven door twee overstromingen, de verhuizing naar Kampen is ingegeven door zichtbaarheid en ruimte

Kampen05

In Kampen beschikken we over een grote moderne showroom waar we stenen, gevelelementen, pannen, binnenwanden en innovaties tonen, alsmede over een zeer ruim magazijn voor onze (vlak-)dakproducten.

Uiteraard is het werken in een nieuw pand een verademing voor ons personeel. Hoewel het gebouw nog niet helemaal af is, voelt het nieuwe onderkomen nu al aan als een warme jas van waaruit we nog meer activiteiten kunnen ontplooien.

Kampen04

Meer zichtbaarheid hebben we gekregen doordat we pal aan de N50 gesitueerd zijn − ter hoogte van afrit 32A (de A van Altena) − op het zeer energieke industrieterrein Kampen-Noord.

Kampen03

Innovatieve Blikvanger

Dat het kantoor nog niet helemaal af is, is te zien aan de stalen kolommen die nog vrij op en naast het kantoor staan. Hier komt nog een innovatieve blikvanger waarbij robots een afbeelding in metselwerk gaan maken.

Nieuwsgierig naar die innovatie? Dan moet u nog even wachten. De Kunstacademie Artez in Zwolle is momenteel aan het nadenken over de afbeelding.

Kampen02

Kampen01

Kampen04
Meer
nieuws