De Altena Groep is actief op het gebied van levering, advisering en ontwikkeling van producten voor de gehele bouwbranche. De Altena Groep is geen standaard groothandel. Integendeel: de Altena Groep is niet gelieerd aan een groot concern en een relatief kleine, zelfstandige en flexibele organisatie waarin meedenken en hoge service centraal staan. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij al onze expertise ondergebracht in de onderstaande drie werkmaatschappijen.

Meer informatie over de activiteiten van de verschillende werkmaatschappijen kunt u vinden door te klikken op de verschillende links in het hoofdmenu. Hier vindt u onder andere het productaanbod en verscheidene referenties van projecten van de Altena Groep.

 

Altena Dakspecialiteiten is een professioneel totaalleverancier van vlakdakmaterialen.

Altena Steenhandel

Dé specialist in gevelstenen, dakpannen en metselmortels, is voortgekomen uit de 400 jaar oude steenovens Altena in de uiterwaarden bij Hattem. Naast de keramische materialen is Altena ook het adres voor andere bouwmaterialen. Kom voor uw materiaalkeuze naar onze showroom in Kampen.

Altena Dakspecialiteiten

Totaalleverancier van materialen voor het realiseren van duurzame daksystemen, waaronder bitumineuze- en kunststof dakbedekking, diverse soorten isolaties, lichtkoepels en toebehoren. Desgewenst adviseren wij over de constructie en verwerking van onze producten en dragen alternatieve oplossingen aan.

Altena Infra-materialen

De leverancier en adviseur voor diverse producten in de GWW, en dé specialist op het gebied van materialen voor bermverhardingen, tunnels, duikers en onderdoorgangen en oever- en dijkbescherming.
Meedenken bij design&construct projecten en veel innoveren zijn onze krachten.