Altena Dakspecialiteiten voorziet Levarht van maar liefst 5000 m2 nieuwe dakbedekking
Datum

Er wordt hard gewerkt aan het dak van Levarht in De Kwakel (Noord-Holland). Het dak van ongeveer twaalf jaar oud was vanwege bestaande problemen en het willen aanbrengen van pv-panelen aan vervanging toe.

Dakbedekking

De oude steenwolisolatie en witte TPO-dakbedekking is tot aan het geprofileerde staaldak verwijderd. Vervolgens is er een nieuwe dampremmer, isolatie en twee-laags witte bitumineuze dakbedekking aangebracht.

 

Energie-investeringsaftrek

De witte dakbedekking en het bij-isoleren van minimaal Rc 2,0 valt onder de EIA-regeling, wat medebepalend is geweest voor de keuze voor dit systeem. EIA staat voor Energie-investeringsaftrek en betreft een extra verlaging van de belastbare winst, dus een belastingvoordeel, waardoor de kosten voor het verbeteren van isolatie van daken, vloeren plafonds of wanden van bedrijfsgebouwen verlagen.

 

Partijen

Van begin tot eind is Altena Dakspecialiteiten betrokken geweest bij de keuzes van dit mooie project van maar liefst 5000 m2. Millenaar Peijnenburg dakdekkers heeft de nieuwe dakbedekking aangebracht en op dit moment zijn de installateurs nog bezig met het plaatsen van zonnepanelen.

Levarht - Altena Dakspecialiteiten 6.6.6
Meer
nieuws