ALKORSMART KUNSTSTOF DAKBEDEKKING

BIJ IEDERE 3 ROLLEN ALKORSMART WORDT ER ÉÉN BOOM GEPLANT

RENOLIT ALKORSMART is een dunnere dakbaan met een langere levensduur, waardoor ze veel duurzamer is dan welke kunststof dakbaan ook. Er is dus een positieve balans tussen de gebruikte grondstoffen en de prestaties tijdens de levensduur. En bovendien kan de dakbaan op het einde van de levenscyclus volledig gerecycleerd worden.

Bij de aanschaf van drie rollen van 1,2mm AlkorSmart plant Renolit in samenwerking met Treedom een boom, als compensatie voor de kleine, resterende ecologische voetafdruk.

WAAROM EEN WIT DAK INSTALLEREN?

UV-stralen werken in op de dakbedekking en zijn vaak de oorzaak van oververhitting van het gebouw. Een wit dak vermindert de opwarming door de zon en houdt de onder het dak liggende ruimte opvallend koeler.

ALKORSMART dak is dan ook ideaal wanneer je zonnepanelen wilt plaatsen. Een licht dak weerkaatsen de zonnestralen en wordt gedeeltelijk terug opgevangen door de zonnepanelen. Dit verhoogt je rendement van je zonnepanelen.

De UV-straling zorgt er ook voor dat een ‘normaal’ donder dak sneller verouderd en uitdroogt. Een licht dak heeft een langer levensduur.

RENOLIT - ALKORSMART

Referenties

ONZE KUNSTSTOF DAKBEDEKKING

Altena Dakspecialiteiten
Wolfin
2Rollen_Cosmofin_altena-dak
EverGuard TPO
Altena Dakspecialiteiten
AlkorPlan PVC
alkorsmart-altena-dak
AlkorSmart